A legszínesebb és legütősebb bulikkal készülnek a bakancsos lemezlovászok! Némi nemű hosszabb kihagyás után a nyáron már On állásba kapcsoljuk a party gépezetet, hogy az őszi gigabulira időben tudjuk hangolódni. Ennek okán két napos ShoeShine partival készülünk a 2015-ös Csillagponra is! 

Július 23-án éjjel Huszár és Bazsik, a shoeshine.hu két nem teljesen épelméjű "szakorvosa" agysebészeti beavatkozással készül! Amit érdemes tudni a műtétről: Idén sem lesz finomkodás! A két úriember zenéikkel és set-jük dinamikájával akkor is megmozgat ha nem... A ShoeShine Dj-k erre a különleges alkalomra a legfrissebb partizenék mellett, igazi tech hangzással is készülnek! Ha szeretnél egy valóban dinamikus buli részese lenni ott a helyed az első sorban! A srácok célja amellett, hogy igazán veretős zenékkel emeljék a buli hangulatát a csúcsra, az is hogy meghívják közönségüket a tiszta, de önfeledt szórakozás kultúrájára. Nem mindennapi lemezlovászaink vágya, hogy úgy tudjuk önfeledten és örömben együtt lenni - akár egy buliban is - hogy közben tiszteletben tartsuk egymást és önmagunk teremtett valóságát. A gödöllői srácok öt éve szerveznek teltházas bulikat, s mindenkit arra hívnak meg ezeken, hogy keresztényként legyünk jelen mindenben az életben. Még a legnagyobb bulikban is!

Csapatás ShoeShine módra a Csillagpontos 24-én éjjel is: Egy igazán színes ShoeShine buli első embere Csákai István, aki Bazsik Ádámmal kiegészülve fogják hergelni a nagyérdeműt a CSP utolsó napján. A Silversound művészúr Dj nevét egy régi kazettamárkától kölcsönözte. 2014-ben a Petőfi Rádió „Nekünk Dj kell!” tehetségkutató döntőse volt. Elképesztően igényes és válogatott zenei repertoárja felöleli a teljes 20. század zenei anyagát egészen napjainkig. Amivel Silversound igazán színessé és hangulatossá teszi a bulit: Vilagzene, Elektroswing, Bigbeat, Trap, Twerk, DnB, BalkanBeats, Rock, Francia variete. Ha Silversound áll a lejátszók mögött tutira nem fogsz unatkozni!

Reméljük mindannyiótokkal találkozunk az év egyik legpengébb fesztiválján!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú