Az első Cross Sound Összművészeti Fesztivál egy háromnapos fiatalos, modern, kreatív keresztény könnyűzenei és művészeti kezdeményezés, ami újfajta aspektusát hivatott meghonosítani a fesztiválozásnak, amely hazai alternatívája lehet az európai keresztény fiatalok szórakozásának. Ezen új kezdeményezés ötlete azon felismerés alapján született, hogy a keresztény értékeket figyelembe véve is lehet szabadon, közösségben szórakozni.

A szervezők három alap gondolatban foglalták össze a fesztivál céljait:
- Fiatalokat összehozni pár napra, hogy felekezettől függetlenül, együtt ünnepeljük a hitet, melyet Jézus Krisztusban kaptunk és bátorítást nyerjünk egymástól egy olyan életre, amely Istent dicsőíti.
- Minőségi zenei és művészeti programok széles skáláját kínálni, melyhez kreatív és modern környezetet nyújtunk, mindezt a lehető legkedvezőbb áron.

- Minden résztvevőnek felkínálni a lehetőséget, hogy halljon az evangéliumról és annak hatásáról azok életére, akik elfogadják Jézust megváltójukként. “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (János 3,16)

Augusztus 1-3. között neves hazai és külföldi előadók koncertjeit tombolhatod végig, kipróbálhatod a grafitit (legálisan), tanulhatsz blogot írni, és próbára teheted magad a parkour edzésen. Mozogj, táncolj, hagyd magad elvarázsolni!
CrossSound Fesztivál, Szolnok, Tiszaliget, aug. 1-3. További információt itt találsz.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú