Melyik ajtón menjek be? Az IKSZE (Ifjúsági Koordinációs és Szolgáltató Egyesület) már több éve foglalkozik a középiskolás diákok pályaorientációjával. Idén ismét életpálya tábort szerveznek a Zánkai Új Nemzedék Központban július 22-27. / július 29-augusztus 3. között.

Olyan 16-17 éves fiatalok jelentkezését várják, akik bizonytalanok a pályaválasztás terén, akiknek nem mindegy, hogy milyen munkát vállalnak majd a jövőben. A hangulat, az épülés és a tapasztalás garantált. A szervezők színes csoportfoglalkozásokkal, játékokkal, drámapedagógiával is készülnek, illetve a gyerekek találkozhatnak olyan személyekkel, akik tanácsot adhatnak nekik, hiszen sikeresek, szeretik a munkájukat, vagy épp azt tapasztalták meg, hogy hogyan nem kellett volna döntést hozniuk.

A jelentkezési határidő április 2. Először is ki kell választani a megfelelő időpontot, majd az alapadatokkal (név, cím, telefonszám – jelentkezőé és szülőé is!) együtt levélben kell értesíteni a szervezőket: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú