Vajon észreveszed a körülötted élő embereket, vagy csak továbbsétálsz?
Mit teszel azért, hogy másoknak jobb legyen?
Szeretnél egy olyan társadalom részese lenni, ahol szereped és felelősséged van?
Elég bátor vagy ahhoz, hogy a változás érdekében konkrét lépéseket tegyél?

Minden kicsiben, velünk és bennünk kezdődik! Csepp vagy a tengerben és minden csepp számít! Légy jelen, légy aktív, vállalj felelősséget magadért és a környezetedért! Gondolkodjunk, alkossunk és tegyünk közösen április 23-án és 24-én! Ez a FEL!konf! Egy konferencia a felelősségvállalásért!

Ha szeretnéd közösségben megtapasztalni, hogyan tehetünk együtt azért, hogy a minket körülvevő világ egy számunkra is élhetőbb hely legyen, ahol az emberi kapcsolatainkért és a teremtett világért felelősséget vállalunk, akkor a FEL!konfon a helyed! Az ÉrMe Alapítvány, az ÉrMe Junior Klub és a KEVE-Y összefogásában egy két napos aktív rendezvényre hívunk most benneteket.
Regisztrálj most!

S, hogy miről lesz szó?
FELelős fiatalokról, olyanokról mint amilyen te is vagy! Emellett szó lesz még a keresztény érték alapú vállalkozásokról és a generációk közötti értékes együttműködésről.

Mivel készülnek a szervezők?
A konferencia első napján többek között Tapolyai Emőke és Hamar Dávid tartanak interaktív előadásokat, olyan témákban, melyek biztosan felkeltik érdeklődésedet! Lesz még vitaszínház, művészeti és intellektuális műhelyek, illetve táncház. A második nap a valódi aktivitásé a terep: Társadalmi felelősségvállalás a gyakorlatban Budapest minden pontján! Nézd meg részletes programunkat itt!

Hol: Rézkígyó Kávézó (1061 Budapest, Paulay Ede utca 15.)
Mikor: 2016. április 23-24, 8:30-tól
A FEL!konfon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, hogy részvételi szándékodat 2016. április 17-ig jelezd itt!
Ha adománnyal támogatod a munkákat, azt szívesen fogadjuk.
(A rendezvényre 16-25 évesek fiatalok jelentkezését várjuk!)
Ha kérdésed van, írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy keress minket facebook-on!

Akkor bővebben:
A FEL!konf célja a fiatal felnőttek társadalmi felelősségvállalási lehetőségeinek népszerűsítése, a társadalmi felelősségvállalást elősegítő programok bemutatása, a résztvevők aktivizálása és a különböző x-y-z generációk közötti párbeszéd megnyitása. Az ÉrMe Junior Klub (ermejunior.ermehalo.hu) az ÉrMe üzleti hálózat részeként működő, keresztény vállalkozó kedvű fiatalok által és számára létrehozott társulat. A klub fő célkitűzése a vállalkozó kedvű fiatalok munka és felelősségvállalásának elősegítése és támogatása. Az ÉrMe üzleti hálózat hálót sző olyan emberek és szervezetek közé, akik az üzleti életben a keresztény alapértékeinek megtartásával vesznek részt, akik számára az üzleti életben kiválóság célja nem önmagában a siker és a profit, hanem a rászorulókkal való szolidaritás és az esélyegyenlőségnek a megteremtése. A KEVE Y Keresztyén Vezetők és Üzletemberek Társaságának Y generációs csoportja, mely kéthetente szerdánként, közös reggelik formájában valósul meg a Kelet Kávéházban. A KEVE Y reggeliken a résztvevő fiatalok fontos és időszerű beszélgetéseket folytatnak a közösségüket és barátságukat is elmélyítve. (www.keve.org)

A konferencia  az Emberi Erőforrások Minisztériuma jóvoltából a Nemzeti Tehetség Program keretein belül valósul meg. A rendezvényen a coachokat Az XPAND LOI és a Coachok Szakmai Szövetsége biztosítja.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú