Május 7-én, csütörtökön újabb igényes koncerttel várunk benneteket! A feltörekvő és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Keresztkérdés együttes ad koncertet, a shoeshine.hu szervezésében. Rövid szünet után ismét acoustic TUNE!

A ShoeShine Tune koncertjei egyszerre ötvözik az underground keresztény kultúrát az igényes szórakozást és a közösségi élményt. Hiszünk benne, hogy léteznek olyan keresztény tagokból álló nívós zenei formációk, akik képesek a közönséget magukkal ragadni, képesek bensőséges atmoszférát kialakítani, interakcióba lépni a közönséggel és persze képesek nyitottak lenni a világra. Hiszünk abban, hogy az így létrejött zene összeköt keresztényeket és nem keresztényeket egyaránt.

Május 7-én fizikai testet ölt a Keresztkérdés zenekar munkássága, ezt fogjuk meghallgatni, megünnepelni.

Sosem hallott feldolgozások, zenei kitekintések és váratlan fordulatok színezik majd a Keresztkérdés egyébként sem egysíkú koncertműsorát. A koncerten vendégszerepel a lemezen is hallható Ferencz Péter (Peet) a Peet Project és a Helyes_Beatzenekarok frontembere, valamint ORBI. Beugrik még Szarvas Dávid Miluman is, aki fergeteges loop-parádéval vezeti elő a szintlépést. A koncert után pedig dj Silversound adja a talpalávalót.

Kapunyitás: 20h (05.07)
Helyszín: Corvintető, BISZTRO
Belépő: 800Ft Diák/Nyugdíjas: 600Ft
Kedvcsinálónak csekkold le az együttes frissen megjelent videoklipjét!
A Facebook eseményt itt találod.
Május 7. Corvintető. Ott találkozunk!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú