A tavalyi nagy sikerű Szalézi PartFesztivál a Don Bosco Szaléziak magyarországi letelepedésének századik évfordulójára, egyszeri, ünnepi programnak indult. A nagy sikernek és a rengeteg lelkes visszajelzésnek köszönhetően a Szalim úgy döntött, hogy folytatja és hagyományt teremt a nagyszabású keresztény, vízparti fesztiválból!

"Szeretnénk alapot adni, teret és lehetőséget biztosítani más keresztény csoportoknak és közösségeknek is, hogy velük együtt, széles összefogással bemutathassuk az Egyház modern és fiatalos, mégis kétezer éves hagyományait hűen őrző arcát. Szeretnénk így, együtt járni a földön, megelőlegezve és előrevetítve azt, amikor már mindannyian együtt fogunk lakni az égben!" - olvasható az fesztivál weboldalán.

A Eseményre szeretettel várják a szervezők mindazokat: akik ismerik és szeretik a szaléziakat, vagy pont nem ismerik közelről őket, de nyitottak.

Időpont: 2014. augusztus 12-17.
Helyszín: Part Üdülő, Balatonkenese

A fesztivál fő célja: Igényes, keresztény, nyári szórakozást, kikapcsolódási lehetőséget nyújtani, elsősorban olyan 18 és 40 éves közötti fiatalok számára, akik jó hangulatú, színvonalas, bulizós és mindeközben mégis értékeket közvetítő és azokat egész ideje alatt megtartó nyári pihenésre vágynak. Lehetőség van családoknak is részt venni a rendezvényen.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú