„Nekünk magyaroknak nem csekély hibánk az, hogy rohanvást szoktunk utazni. A futó ember pedig nem lát semmit, nem hall semmit, nem érez semmit. Csak az álló ember, a nyugodtlelkű és nyugodtszemű, az az öterejű fölfogó, aki az öt érzék képességeivel a tudásának birtokába szedi az utazásban eléje forduló kincseket.”
Gárdonyi Géza

A JóLÉlek alapítvány egy egészen egyedi alapítvány, amelynek célja, hogy a lehető legtöbb embernek segítséget nyújtson döntési, párkapcsolati és életvezetési nehézségek megoldásában, a stresszhelyzetek kezelésében és más pszichológiai kérdésekben. Azt szeretnék elérni, hogy a társadalom ne zárkózzon el a lélektani eszközök igénybevétele elől, saját maguk fejlesztése és önismeretük elmélyítése természetes legyen számukra. Az „általános” pszichológiai tevékenységek mellett különleges módon is tevékenykednek, mint kávéházi beszélgetések, egynapos túrák, kirándulások, valamint a Vajdaságban tartott pszichológiai élménytréning, a PszichoWellness.

A Pszicho Wellness a JóLÉlek alapítvány és az Experience Balkan közös projektje, amely testi – lelki feltöltődést kínál. Egy eddig szinte felfedezetlen, kevésbé látogatott desztinációban, a Vajdaságban kapott helyet, fő állomásai Szabadkán, Újvidéken és Kishegyesen vannak. Az utazás célja, hogy ötvözze a felszabadult beszélgetéseket és kikapcsolódást a lélektani mélységekkel. Kalandok, kirándulások, önismereti játékok, városnézés és teljesen új emberek, környezet - élményszerű találkozás a Vajdaság kultúrájával és nem utolsó sorban önmagunkkal.

A PszichoWellness fizikai és pszichés újdonságokat rejt. Egy néhány napos utazás során olyan kihívások elé állít, amelyekkel eddig még nem találkoztunk, de ha átéltük, új tapasztalatokkal, új élményekkel gazdagodunk. Más szemmel nézhetjük eddigi életünket, a megoldásra váró problémákat, kapcsolatainkat.

Szükséged lenne egy utazásra? Vagy tudsz valakit, aki szívesen menne, de fél elindulni? Legközelebb 2015. április 17-19 között vehetsz részt a programon. Kérdéseiddel a program szervezőihez, Bakó Eszterhez bako.eszter(kukac)jolelekalapitvany.hu és Huszty Zoltánhoz zoltan(kukac)experiencebalkan.com fordulhatsz.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú