2016. február 19-20-án Pénzen innen és túl címmel konferenciát tartanak Budapesten a Keresztény Társadalmi Elvek a Gazdaságban műhely szervezésében. 

A két nap bármelyikére regisztrálhatsz, akár mindkettőre is. 

Az első napon, pénzen innen címmel a pénzügyi folyamatok és az erkölcsi szempontok összekapcsolásának lehetőségét boncolgatják majd. A második napon, pénzen túl címmel az erkölcsi oldalról közelítenek majd a pénzügyek felé. A két nap során lesznek előadások, műhelyek, valamint lehetőség lesz feltenni a felvetődött kérdéseket is.

Jó alkalom lehet ismeretszerzésre ez a konferencia például azoknak, akik azon gondolkoznak, hogyan lehet a keresztény szempontokat összeegyeztetni a gazdaságiakkal. Amennyiben pedig megragad a téma, lehetőség van arra is, hogy tovább képezd magad a Corvinus és a Sapientia közös posztgraduális képzésén, melynek kapcsán a műhely is létrejött. A képzés neve megegyezik a műhelyével: Keresztény Társadalmi Elvek a Gazdaságban, röviden KETEG.

Jelentkezni a konferencia.keteg.hu oldalon lehet erősen korlátozott számban, szóval ha ne habozz, ha be akarsz jutni, kattints azonnal.

Időpont: február 19-20., péntek-szombat, 9:30 - 17:00

Helyszín: Újvárosháza, Közgyűlési terem (Budapest, Váci utca 62 - 64.)

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú