Bese Gergő és az ír Michael Duffy atyák több keresztény ifjúsági közösséggel együtt (Regnum Christi, TVSS, Fúzió) minden érdeklődő fiatalt szeretettel várnak szerda esténként egy fiatalos, lendületes, zenés, ifjúsági világtalálkozó-hangulatú szentmisére a budapesti belvárosban!

A SZEM-re azon fiatalokat várjuk, akik szeretnének a hét közben is részt venni egy olyan szentmisén, amelyet két igazán karizmatikus és a fiatalokhoz közel álló atya tart. Szeretnénk egy olyan szentmise alkalmat teremteni, amelyen lendületes dicsőítésnek is helye van, és ahol Isten mellett, még sok, hasonló gondolkozású fiatallal is találkozhattok hétről-hétre.

A szentmisék helyszíne a Józsefvárosi Plébánia lesz a Horváth Mihály téren. (A 32-esek tere 4-6-os villamos megállója mellett, a Baross utcán elindulva egy kéttornyú, hatalmas sárga templom)

A szentmisék alatt végig lesz gyónási lehetőség, a misék után pedig kötetlen beszélgetésekre szeretnénk sort keríteni. Tehát minden szerda este, 19:30-tól a Józsefvárosi Plébánián, várunk szeretettel! További infó facebookon!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú