Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk kedves olvasóinkkal, hogy a gödöllői legendás, elképesztő és történelmet író Klub, mely megannyi élménnyel ajándékozott meg bennünket, örökre bezárja kapuit!
Könnyeinkkel áztatjuk most a lemezjátszókat és a megmaradt karszalagokat az emlékekbe meredés végtelennek tűnő illúziójában. Azonban a tény adottság és nem választás kérdése, melyet el kell fogadnunk és mely továbblépésre sarkall bennünket ismét. A Klub emléke örökké bennünk él.

Azonban még mielőtt azt hinnéd, hogy mindennek vége és nincs tovább… nos… nekünk sem kell a szomszédba menni ötletekért. Tisztelt hölgyek és urak, fogadjátok nagy szeretettel a 2014-es esztendő záró akkordját a shoeshine.hu prezentálásban. Fogadjátok azt az eseményt, melyben még idén lelki búcsút inthetünk a múltba vesző Klubunktól.

A shoeshine.hu bemutatja 2014 szilveszterén: Az új korszak éjjele!
Két szintes, igényes és remek helyszínre vittük a legendás, nemzetközi szinten is híres ShoeShine Szilveszteri Partit, mely most Gödöllőn, a Szentháromság Közösségi Házban kerül megrendezésre! Reg most!

Röviden, tömören: Igényes szórakozás (copyright). Új korszak, új meglepetés lemezlovászok! Két szintes, megőrülsz partitér! Vadi új bármester, finom italok, szemtelenül olcsón! Ami örök: a csúcshangulat! Zenélni fognak a Summer Tour rezidensei, San, Petróczki Silversound, de lesz meglepetés is!

Amit kérünk:
- Regelj be!
- Érkezz időben!

A hely: 2100 Gödöllő, Szent Imre utca 15. Szentháromság Közösségi Ház (Térkép itt!)
Az idő: 2014. december 31. 20:00 óra!
A belépés: ha regelsz 2014. december 27-ig (12:00): 600 HUF, ha utána, vagy a helyszínen regelsz: 1000 HUF. Regisztrálni itt tudsz!

Ha kérdésed van, vagy szívesen segítenél az előkészületekben, írj a clubnight(kukac)shoeshine.hu címre! A jelentkezéssel nemcsak olcsóbban juthattok belépőjegyeitekhez, de nagyban megkönnyítitek a szervezők munkáját is. Emellett ne feledjétek, hogy a buli időtartama alatt akciós árakon juthattok hozzá minőségi nedűkhöz!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú