A TVShoeShine legújabb kísérlete folytatódik. Március 22-én a Tune az akusztikus témák felé veszi az irányt! Januárban indult útjára portálunk legújabb sorozata, mely a ShoeShine Tune nevet viseli. Ez azonban most kicsit több lesz, mint egy videó sorozat. Egy olyan közösségi eseményt álmodtunk meg, melyben az igényes zene kapja a főszerepet, de emellett a kötetlen találkozásoknak is helye van.

A Tune Underground után márciusban akusztikus koncertekkel várunk Gödöllő szívében! Az első Tune Akusztik élmény helyszíne a Gödöllői Fan Club Sörbár lesz. Ezen a tavaszi szombat estén két akusztikus koncerttel váruk majd benneteket. Fellép a JimBeam Akusztik és a One Way. 

Mire számíts? Ezt az estét azoknak ajánljuk, akik jóérzéssel hallgatnak könnyű jazz témákat és kedvelik a piszkosabb blues hangzást is. Mindeközben pedig kényelmes kanapékban beszélgethetsz a barátaiddal finom italok mellett.

Miért lesz ez jó neked? Azt csak te tudod! Mi elhozzuk neked az egyedülálló élményt, a többi rajtad múlik! Készen állsz rá? Várunk tehát szeretettel március 22-én a Fun Club Sörbárban, a ShoeShine Tune első akusztikus estjére.

Koncert kezdés: 21.00
Az est művészei: JimBeam Akusztik
, és a One Way.
A belépés ingyenes!

További infó: tune(kukac)shoeshine.hu

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú