Sétáltál már úgy Budapest belvárosában, hogy nem volt konkrét úti célod? Ilyenkor számtalan újdonságot észre lehet venni még a megszokott útvonalak mentén is.

Idén ősszel egy akadályverseny keretében kipróbálhatod a City Seeing egy kellemesebb verzióját. A 4. Szentjánosbogár Városjátékra várnak minden 17. életévét betöltött versenyzőt 4-5 fős csapatokban. Egy kerettörténet nyomán indulhattok felfedezni a fővárost. Volt már itt Mátyás király álruhában, elfoglalták a Grundot a Pál utcai fiúk és jöttek gonosz trollok, lidércek, tündék meg minden, ami csak belefér egy Gyűrűk ura-jelenetbe. Szóval a szórakozás garantált.

A játék menete dióhéjban:

1. Csapatok regisztrációja. 2014. szeptember 2-től október 27-ig. Ekkor kapják meg a csapatok a játékhoz szükséges alapinformációkat, segédanyagokat.
2. Internetes forduló. Október 18-tól kezdve lehet megoldani a feladatokat, melyekben az idő is számít. Okosabb inkább később megkezdeni a feladatokat, de jól felkészülten. Idén a csapatok segédanyagokat is kapnak, ezen kívül szabadon felhasználható bármilyen forrás, kronológia, honlap. A feladatokat legkésőbb november 1-ig lehet kitölteni.
3. Az értékelést november 3-ig emailben kapjátok meg. A megoldásokat a rendszerbe belépve lehet majd megtekinteni.
4. A nagy nap, vagyis az élő akadályverseny, a döntő időpontja pedig nem más, mint november 8.

Bővebb infó és jelentkezés itt.

Új város

Új város

Jezsuita bloggerek

Új ifjú